• Alleen vandaag gratis verzending!
  • Alleen vandaag gratis verzending!

Weg met acne

Acne ontstaat door een overmatige talgproductie dat er, in combinatie met oude huidcellen, voor zorgt dat de poriën verstopt raken. Doordat het talg niet kan afvloeien ontstaat er een ontsteking door de bacterie propionibacterium acnes, waardoor mee-eters, rode bultjes en zelfs onderhuidse ontstekingen ontstaan met rode of bruine vlekjes als gevolg. Acne komt voornamelijk voor in het gezicht en op de borst of schouders. U kunt op iedere leeftijd last krijgen van acne, door bijvoorbeeld hormonale schommelingen, voeding of stress. Gelukkig kunt u wat tegen acne doen. Met de juiste acne behandeling kunt u acne verminderen en acne voorkomen in de toekomst.

Acne behandeling

De beste acne behandeling is een natuurlijke behandeling. Zo kunt u op een natuurlijke manier acne verminderen door licht of kleine naaldjes te gebruiken. De SFE Micro-naald Derma Roller minimaliseert de poriën waardoor acne en puistjes op uw huid sterk verminderd worden of zelfs helemaal niet terugkomen. Dit product zorgt er dus ook voor dat de acne wegblijft. Met een acne laserpen gaan puistjes en mee-eters op een natuurlijke manier dood. De laserpen werkt met 415Nm blauwlicht waardoor bacteriën afsterven en acne en rode vlekken verdwijnen. Uw huid ziet er hierdoor weer schoon en verzorgd uit. Daarnaast laat het speciale blauwe licht poriën krimpen, waardoor de acne ook weinig tot niet zal terugkomen. Een ander geschikt product voor de acne huid is de Micro ultra luxe huidverzorgende comedondrukker. Dit apparaat zuigt pijnvrij mee-eters op een natuurlijke manier uit de huid.

Bestel direct, weg met acne!

Bestel direct uw huidverzorgingsproducten om zelf de werking te ervaren. Als u nog vragen heeft over de werking van een product of advies wilt over welk product het best bij uw situatie past kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar het nummer 085-8882684. U kunt ons overigens ook altijd een mail sturen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een track & trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen.