• Alleen vandaag gratis verzending!
  • Alleen vandaag gratis verzending!

Serum voor gezicht

Naast het gebruik van een dag- of nachtcrème, valt het aan te raden om een serum te gebruiken. Op deze manier kunt u uw huid extra voeden en hydrateren. Dit is een sterk voedende en geconcentreerde emulsie die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. Een anti-rimpel serum trekt dieper in de huidlaag waardoor deze de huid van binnenuit voedt en herstelt. Uw huid wordt sterk, schoon en zuiver. Doordat een serum de juiste vitamines bevat, wordt uw huid weer helemaal gezond.

Het beste anti-rimpel serum

Het SFE bio anti-age serum is het beste anti-aging serum. Dit serum voor uw gezicht is speciaal ontwikkeld om huidveroudering tegen te gaan. Het serum is verrijkt met vitamines en natuurlijke ingrediënten die de huid voeden. Uw huid blijft dus jong en sterk. Doordat rimpels verdwijnen, voelt u zich zelfverzekerder en de huid voelt heerlijk zacht en soepel door de diepe hydratatie. U kunt het anti-rimpel serum dagelijks gebruiken of alleen op momenten dat u voelt dat de huid een extra boost kan gebruiken. Gebruik het serum bijvoorbeeld als een kuur op het moment dat uw huid er futloos uit ziet. Door dagelijks gebruik versterkt u de huid, waardoor deze minder verzorging nodig heeft.

Hoe gebruikt u een serum voor het gezicht?

U brengt een paar druppeltjes van het SFE bio anti age serum aan, na het reinigen van uw gezicht. Verdeel de druppels over de schone, droge huid en klop deze er met uw vingers in. Nadat het serum goed is ingetrokken, kunt u een crème aanbrengen. Voor de beste resultaten gebruikt u het serum dagelijks. Met de SFE Ultra LED rimpel verwijderaar maximaliseert u de resultaten nog verder. U krijgt daarom een mooie korting als u beide producten besteld.

Contact

Wij hebben alle producten uitvoerig laten testen door huidspecialisten. Bij vragen kunt u contact opnemen door middel vna het invullen van het contactformulier. U kunt ons overigens ook altijd een mail sturen. Wij bieden 7 dagen per week de beste service.