• Alleen vandaag gratis verzending!
  • Alleen vandaag gratis verzending!

Rimpels verminderen

Rimpels voorkomen is niet mogelijk, maar met de juiste skincare producten kunt u rimpels wel verminderen. De rimpels worden aangepakt en de huid wordt weer strakgetrokken. Hierdoor heeft u geen last meer van storende kraaienpootjes of voorhoofdrimpels. Op iedere leeftijd kunt u effectief rimpels verminderen waardoor u er stralend uitziet en de huid een stuk jeugdiger oogt. Lees snel verder om het ideale product voor uw huid te vinden.

Kraaienpootjes verminderen

De huid rondom de ogen is de plek waar fijne lijntjes en rimpels als eerst verschijnen. Kraaienpootjes zijn expressierimpels en ontstaan door lachen, turen en fronsen. Wist u dat uw leeftijd door een ander vaak wordt ingeschat door te kijken naar het ooggebied? De rimpels rondom de ogen ontstaan vaak aan de buitenrand en lopen door tot de zijkant in een patroon dat lijkt op de pootjes van een kraai, vandaar de naam kraaienpootjes. Kraaienpootjes verminderen zorgt ervoor dat u direct een jongere uitstraling krijgt. Wij hebben diverse geschikte producten in ons assortiment, waaronder de SFE Ultra LED Rimpel Verwijderaar. Dit innovatieve apparaat werkt met verschillende LEDgolflengtes. Hierdoor wordt de huid elastischer en gezonder, herstellen de weefsels en worden oude weefsels vervangen door nieuwe elastische weefsels. 

Rimpels voorhoofd verminderen

Rimpels in het voorhoofd zijn voor veel vrouwen een bron van ergernis. Een voorhoofd met rimpels geeft een vermoeide en oudere uitstraling. De diepte van de rimpels hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan leeftijd, leefstijl en erfelijkheid. Gelukkig kunt u voorhoofdrimpels verminderen met de juiste producten. Het 7-LED Gezichtsmasker werkt diep in op de huid waardoor het rimpels voorkomt en vermindert. Ook verbetert het masker de huidelasticiteit, waardoor deze mooi strak blijft. 

Rimpels verminderen met deze verzorgingsproducten

U heeft de keuze uit diverse verzorgingsproducten waarmee u rimpels kunt verminderen en uw huid een diepe verzorging biedt:

Contact

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met Skincare for Everyone doormiddel van het contactformulier. U kunt ons overigens ook altijd een mail sturen.