• Alleen vandaag gratis verzending!
  • Alleen vandaag gratis verzending!

Porien reinigen

Poriën scheiden talg uit om de huid te beschermen tegen uitdroging en beschadigende invloeden van buitenaf. Het komt vaak voor dat de talgproductie niet in balans is, waardoor uw poriën vergroot raken en u last kunt krijgen van oneffenheden, pukkeltjes en mee-eters. Dit wordt nog versterkt doordat er vaak dode huidcellen opeenstapelen die ervoor zorgen dat de talg niet meer uit de poriën kan lopen, waardoor deze groter en zichtbaarder worden. Met een poriën reiniger kunt u de poriën weer vrij maken van vet, vuil en dode huidcellen. Hierdoor krijgt uw huid weer een boost. 

Een apparaat voor het reinigen van poriën

Veel mensen hebben last van grote poriën op de neus. Neus poriën schoonmaken kan zowel door te stomen als met een speciaal apparaat. Door elektrisch te reinigen worden er meer dode huidcellen, vuil en vet verwijderd dan wanneer u dit met de hand zou reinigen. De reinigers hebben een exfoliërende borstel die ervoor zorgt dat de huid diep wordt gereinigd en gehydrateerd. Hierdoor pakt de poriën reiniger niet alleen vuil en vet aan, maar worden ook de dode huidcellen op effectieve wijze weggeveegd. Uw huid wordt dus schoon tot in de poriën. Met de SFE Poriën Reiniger maakt u uw huid effectief schoon. Het apparaat dringt tot diep in de huid, waardoor u minder last krijgt van puistjes. De microcirculatie verbetert de zweetklieren. Uw huid wordt dus schoon en glad. De masserende golven zorgen overigens voor een ontspannen gevoel.

Een stralende en verzorgde huid

Door uw poriën te reinigen krijgt u een stralende en verzorgde huid. U ziet al snel het verschil en kunt de reiniging van de poriën meenemen in de dagelijkse huidverzorging. Afhankelijk van uw huid en de grootte van uw poriën, kunt u er ook voor kiezen om deze af en toe te reinigen. Doordat uw huid goed schoon is na het reinigen worden bestanddelen uit bijvoorbeeld een verzorgend serum, een gezichtsmasker of uw dag- of nachtcrème nog beter opgenomen.

Contact

Wilt u weer stralen en wilt u zich zelfverzekerd voelen? Bestel de SFE Poriën Reiniger om zelf het effect te merken. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen. Neem contact op door middel van hetinvullen van eht cotnactformulier. U kunt ons overigens ook altijd een mail sturen.