• Alleen vandaag gratis verzending!
  • Alleen vandaag gratis verzending!

Huidreiniging

Hoe krijgt u een zuivere huid? Een goede huidreiniging ligt bij de basis van uw huidverzorgingsritueel. Uw huid wordt namelijk iedere dag blootgesteld aan verontreiniging en vervuiling. Het is dus belangrijk om aan het eind van de dag uw huid goed te reinigen om een zuivere huid te krijgen. Alle vervuilende stoffen waar uw huid die dag mee in aanraking is gekomen worden verwijderd, waardoor u voorkomt dat de poriën verstoppen.

Zuivere huid krijgen

Met de juiste verzorging krijgt u een stralende en zuivere huid. Zo helpt een goede huidreiniging bij het voorkomen van mee-eters en puistjes, waardoor u altijd op uw mooist voor de dag komt. Skincare for Everyone heeft diverse hoogwaardige reinigingsproducten in het assortiment, waarmee u niet alleen de huid schoon en zuiver maakt maar deze ook extra voedt. Het dode zeemodder masker is bijvoorbeeld rijk aan vitaminen en mineralen. Hierdoor verbetert de elasticiteit van uw huid, worden gifstoffen verwijderd en wordt de huid mooi vlak en strak doordat putjes en kuiltjes verdwijnen. Met een LABENA gezichtsmasker reinigt u de poriën waardoor mee-eters en acne verdwijnen. De huid wordt glad, schoon en gehydrateerd.  Niet alleen uw gezicht heeft extra verzorging nodig, de handen worden ook veel blootgesteld aan beschadigende elementen. Met een Honing Handmasker maak u uw huid zacht en stralend. Het masker bevat de juiste mineralen en vitamines voor een dikke voeding en verzorging. 

Huidreiniging met gezichtsborstel

De SFE 5-in-1 ultra gezichtsborstel laat uw huid iedere dag van de week stralen. Deze borstel zorgt ervoor dat de poriën gereinigd worden en dode huidcellen verdwijnen. Hierdoor heeft u minder tot geen last van puistjes, verbetert de bloedcirculatie en de huidelasticiteit en verminderen rimpels. De multifunctionele gezichtsborstel maakt het dus niet enkel makkelijk om de huid te reinigen maar maakt de huid ook strak, vlak, stevig en stralend.

Contact

Bestel direct het product dat bij uw huidverzorgingsritueel past of neem contact met ons op door middel van het contactformulier. U kunt ons overigens ook altijd een mail sturen.