• Alleen vandaag gratis verzending!
  • Alleen vandaag gratis verzending!

Gezichtsmasker bestellen

Gezichtsmasker bestellen

Gezichtsmaskers hebben vele voordelen voor de huid. Een goed gezichtsmasker verstevigt, herstelt en exfolieert de huid. Met een gezichtsmasker kunt u uzelf echt verwennen omdat het masker weldadig aanvoelt voor de huid. Door regelmatig een gezichtsmasker te gebruiken verbetert de huidconditie. De huid wordt diep gereinigd door het masker waardoor uw huid verzorgende producten, die u daarna aanbrengt, beter opneemt. Daarnaast geeft een gezichtsmasker direct resultaat. Ideaal om voor een date nog even te tutten en lekker een masker aan te brengen. U zult zien dat uw huid direct een gezonde glans heeft en er minder oneffenheden te zien zijn.

Het beste gezichtsmasker

Voor iedere huid is er een gezichtsmasker dat het best geschikt is. Zo zijn er onder andere maskers die helpen tegen een acnegevoelige huid, een huid met beginnende rimpels of juist een droge huid. Maskers helpen om het vuil van de huid te verwijderen en kunnen ook overtollig talg absorberen. Door regelmatig een huidmasker te gebruiken gaat u ook dode huidcellen te lijf. Doordat deze in het masker blijven vastplakken voorkomt u verstopte poriën en blijft de huid langer schoon. Afhankelijk van uw huidtype en verbeterpunten, kiest u dus voor het meest geschikte masker.

Bestel uw gezichtsmasker

Skincare for Everyone heeft verschillende weldadige gezichtsmaskers in het assortiment. Het 24K gold masker absorbeert drie keer sneller dan gewone gezichtsmaskers. Daarnaast vermindert het mee-eters en rimpels, reinigt het de huid en maakt het de huid schoon en fris. Hierdoor ziet u er altijd fris en fruitig uit. Met het silicone gezichtsmasker pakt u alle huidproblemen aan: van een droge huid tot acne, pukkeltjes en rimpels. Het silicone gezichtsmasker voedt de huid met de nodige vitamines. Ook kunt u uw gezicht verzorgen met een LANBENA gezichtsmasker, het dode zeemodder masker of het rijke mango comedonen masker. 

Contact

Plaats direct uw bestelling. Alle producten zijn uitvoerig getest door huidspecialisten. Als u niet tevreden bent met uw product, krijgt u uw geld gewoon terug. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met Skincare for Everyone door middel van het cotnactformulier. U kunt ons overigens ook altijd een mail sturen.