• Alleen vandaag gratis verzending!
  • Alleen vandaag gratis verzending!

News Detail

SMART WIFI CAM PRO™

ALS DE INBREKER DE CAMERA ZIET, IS HIJ ZELF AL GEZIEN

 

En haarscherp ook, door deze hypermoderne beveiligingscamera, die wordt gealarmeerd door de 8.0 MegaPixel beeldsensor met een max. resolutie van 1080 pixels. Want die IP camera, die 360 graden draait en digitaal op afstand gesteld wordt, heb je opgehangen omdat je niet het volgende slachtoffer van inbraak wilt zijn. Nummer 50.001 na de eerdere 50.000 inbraken in Nederland (jaarlijks). Als je weet dat inbrekers vaak terugkomen naar een eerder succesvolle kraak, of bij omringende gebouwen, dan kijk je wel uit. Of liever: dan laat je je Wifi Cam voor je uitkijken, stelt op afstand de audio in en jaagt de dief de stuipen op het lijf. Omdat je geluiden ook opneemt, bij de uitvoering met SD kaart. Slaat de inbreker op de vlucht, dan heb je de haarscherpe beelden nog, en met de ingebouwde infrarood verlichting heb je ook ’s nachts de video beelden op je smartphone. Van aankomst tot vertrek van het ongewenste bezoek, tot wel 25 meter afstand vanaf de digitale camera.

 

Waarom komen inbrekers vaak terug naar een plaats delict?

De meeste inbraken worden zorgvuldig voorbereid. In de buurt posten, vluchtroutes bepalen, beveiliging checken, afwezigheid van bewoners turven en de wijk verkennen. “Gelegenheid schept de dief” is waar, maar gaat weinig in de praktijk op. Inbraak kost voorbereiding, en als een woning, bedrijfspand of buurt/industrieterrein eenmaal verkend is, dan is het makkelijker om een 2e slag te slaan. Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?

Zijn goede sloten, raamklemmen en een lichtje in de kamer voldoende?

Natuurlijk doe je er al alles aan om inbrekers dwars te zitten. Met de juiste preventiemaatregelen neemt de kans op inbraak tot 90 procent af, aldus de politie. “Een inbraak is een heel heftige ervaring. Een wildvreemde die je huis openbreekt, doorzoekt en je spullen steelt. Op de plek waar je je het veiligst moet voelen.” En die maatregelen zijn maximaal met een beveiligingscamera, met live beelden in full 1080P HD-kwaliteit die worden bekeken op je smartphone of tablet.

 

Wat is er bijzonder aan de SMART WIFI CAM PRO™?

De IP camera stuurt de beelden naar meerdere smartphones. Dus als jij niet je mobieltje bij je hebt, is er wel een vriend (-in) of familielid gealarmeerd. De waterdichte camera is weersbestendig, simcard vrij en heeft door WIFI overal bereik. Beweging wordt 320 graden draaiend waargenomen, dus geen ontkomen aan, en door de 8 infrarode LED lampen ook in het donker vlijmscherpe videobeelden. Je kunt tot 4.0 x inzoomen. Leden van het dievengilde zakt de moed in de schoenen als ze deze beveiliging camera zien hangen, want op dat moment zijn ze al enkele tijd zelf gehoord en gezien. Haarscherp, alleen het balkje voor de ogen ontbreekt nog