• Alleen vandaag gratis verzending!
  • Alleen vandaag gratis verzending!

News Detail

QuickCam™ Nano

‘Ik Blijf Het Toch Zeggen Hoor!’

Ramen dicht, licht aan, deur op slot. Dan maak je het ze inderdaad niet gemakkelijk. Maar onmogelijk? Nee, inbrekers zijn creatief. Wat gebeurt als je slaapt? Of overdag als je werkt, shopt of reist? Dat inbrekers toch binnen kunnen komen is duidelijk. Je moet ze te slim af zijn. Of de inbraak op beeld hebben.

Waarom voel je je niet 100% veilig als je van huis of werk gaat?

Je weet niet zeker of er ingebroken kan worden. En je wilt je toch veilig voelen. Een beveiliging camera is ideaal. Een spy camera die je huiskamer bewaakt of een kleine camera die beweging bij de voordeur merkt. Binnen, maar ook buiten waar je fiets, scooter of tuinmeubels staan. Overdag en ‘s nachts. Een spionage camera die alles registreert en je waarschuwt. Zodat je later kunt zeggen ‘Gelukkig hebben we de beelden nog!’

 

Er is meer waarbij je even zou willen meekijken. De babysitter die op je kindje past. Of de hondenuitlaatdienst wel je trouwe maatje uitlaat tijdens jouw afwezigheid. De schoonmaker of poetsvrouw wel grondig het werk doet en geen onbevoegden in jouw kastjes rondneuzen. Als je een (studenten-)huis deelt, respecteren de anderen dan jouw eigendommen?

Waar moet je op letten als je een beveiligingscamera wilt kopen?

· Een goede spycamera zoals de QuickCam™ Nano is draadloos, met WiFi en stuurt beelden direct door naar je telefoon. Je kunt gelijk actie ondernemen.

· Een spionage camera die statisch filmt is te omzeilen. Maar de QuickCam™ Nano filmt 360°, dus alle hoeken. Bewijs kun je als videobeelden opslaan op een Micro SD-Kaart.

· De spy camera moet alles zien zonder zelf gezien te worden. Als het dievengilde een gigantische camera ziet, gaan ze omzichtiger te werk. Als ze zich onbespied wanen, worden ze juist slordig. De superkleine QuickCam™ Nano is nog geen 2 cm in doorsnee en maakt haarscherpe beelden.

· Vooral in het donker gebeuren zaken die het daglicht niet verdragen. De kleine digitale QuickCam™ Nano heeft een Nachtvisie optie, zodat je ook in het duister kan filmen.

· Geen snoeren, dure batterijen, maar simpel opladen met een USB kabel, zodat je opgeladen kleine spy camera overal verstopt kan worden.

Niet alleen je huis, ook de vergaderruimte of kantine en zelfs familieleden kun je op afstand in de gaten houden. Eigenlijk alles wat jou dierbaar is of waarvoor je verantwoordelijk bent. De QuickCam™ Nano is jouw oog op afstand. Want niet iedereen is te vertrouwen. Daarom:

Vertrouwen is goed…..maar QuickCam™ Nano is beter!