• Alleen vandaag gratis verzending!
  • Alleen vandaag gratis verzending!

News Detail

Micro Hair Growth Roller™

Géén haar op mijn hoofd die haaruitval niet wil stoppen!

Vroegtijdig als man kaal worden, of haarvolume verliezen? Je volle bos haar kwijtraken en inhammen en kale plekken ervoor terug? Kaalheid is vervelend. Je wordt er onzekerder van en probeert van alles om het te stoppen, want je wilt je haardos niet kwijt.

Wat kun je er tegen doen? Er zijn veel oorzaken voor haaruitval en kaalheid. Erfelijkheid, doorbloeding, testosteron en andere lichaamsstoffen die te veel of juist te weinig worden aangemaakt. Daarnaast veroudering en verstopping van haarvaten en haarzakjes, allemaal redenen die haargroei belemmeren of moelijker maken.

Er is niet 1 oplossing die alle haaruitval tegengaat en kaalheid bij mannen voorkomt. Er zijn haargroeimiddelen, serums en shampoos die helpen. Haarmassage en hoofdmassage. Speciale haarolie met vitamines en haarvoeding. Maar los van elkaar is het resultaat beperkt.

If there’s a problem? I can fix it, ‘cause I can do it in the mix!

Daar ligt natuurlijk de ideale oplossing! Een mix van voedingsstoffen en optimale condities om haaruitval tegen te gaan en de natuurlijke processen van je eigen lichaam. De perfecte balans krijg je door behandeling van hoofdhuid en haarzakjes, zodat de serums en extra voeding optimaal wordt gebruikt. Door de hoofdhuid te prikkelen en te stimuleren gaat je lichaam zelf hard aan het werk en krijg je de meest effectieve resultaten.

Wetenschappelijk is bewezen dat micro-needling met de Micro Hair Growth Roller een grote bijdrage kan leveren in behandeling van haaruitval. Serums en lotions worden bij het gebruik van de roller beter in de hoofdhuid opgenomen. Door maar liefst 540 ultradunne titaniumnaaldjes worden pijnloos duizenden kleine openingen in de opperhuid gemaakt. Zodat actieve ingrediënten van de lotion makkelijker en beter doordringen tot aan het haarzakje.

De Micro Hair Growth Roller rolt pijnloos over de hoofdhuid en perforeert deze licht, het verhoogt de absorptie van lotions en helpt dode huidcellen van hoofdhuid te verwijderen. De theorie is wetenschappelijk bewezen. En gebruikers van de haarroller zijn enthousiast! Al na enkele weken is zichtbaar vooruitgang. Meer volume in het haar, minder haaruitval en haren die dikker en gezonder de diepe inhammen vervangen en kale plekken tegengaan. Niet alleen lotions gebruiken. De mix is belangrijk, en de haar roller onmisbaar voor een optimaal resultaat.