• Alleen vandaag gratis verzending!
  • Alleen vandaag gratis verzending!

News Detail

EMS Ultra Care Vetverbranding

Afvallen en dat beetje extra ook extra afvallen?

Je wilt afvallen en bent goed bezig door te sporten, juiste voeding en gezonde levensstijl. De pondjes vliegen eraf. Dat zegt de weegschaal. De spiegel laat zien dat dat ook zo is, maar dat je huid de verandering niet kan bijbenen. Overtollig vet op lokale plekken, los vel of een rimpelige huid. Cellulitis op lichaamsdelen die je juist graag zou willen laten zien, maar dan wel een egale huid en strak graag!

Hoe geef je specifieke delen extra aandacht?

Door te bewegen en je huid te hydrateren en verzorgen ben je al goed bezig. Maar rimpelig buikvel na een zwangerschap of buikvet dat na afvallen niet strak te krijgen is maakt je onzeker. Verouderende huid omdat de tijd doorgaat, minder strakke hals of bovenarmen. Als je een tijdje van het goede leven hebt genoten en daarna afgevallen is het niet overal gelijk verdeeld. Ideaal zou zijn om die specifieke plekken net dat beetje extra behandeling te geven.

De cosmetische wetenschap heeft veel onderzoek gedaan.

Niet alleen studie naar specifieke huiddelen, maar ook echte producten daarvoor ontwikkeld. Zoals apparaten met EMS (Electrical Muscle Stimulation). Verscheidende studies bewijzen dat EMS werkt bij het trainen van de spieren. Met ultrawave golven met een frequentie van 1.000.000 Hz. worden lichaamseigen processen gestimuleerd en geïmiteerd. Samen met infraroodstraalfunctie (golflengte 630nm, rood licht gaat diep in het laagweefsel onder de huid) versnelt de bloedcirculatie tussen de huid. Het vermindert wallen en verhoogt de huidelasticiteit. Slechts een kwartiertje licht behandelen op de huid die je extra wilt aanpakken, met een golf van trillingen die de spieren op een natuurlijke manier stimuleert.

En dat niet alleen!

Het zorgt voor huidverstrakking en pakt overtollig vet aan. Je krijgt een egale huid, strak en een betere huidtextuur. Strakke halslijn, onderbuik, heupen, armen, dijen, kuiten, borsten en billen. Maar wat veel gebruikers enthousiast vaststellen en extra fijn is: de frequentie van de trillingen is zo hoog dat je het niet waarneemt, maar ondertussen toch de juiste spieren en vet aanpakt. De massage verlicht en ook mentaal merk je duidelijk verbetering. De combinatie van 2 werkwijzen (warmte en trilling) heeft dus ook 2 voordelen, namelijk fysiek en mentaal! EMS Ultra Care™ helpt ook nog op natuurlijke wijze bij spierpijn, verrekkingen of kneuzingen.

De pads voor de electroden en de geleidende gel maken deel uit van het totale pakket. Die komplete ultieme care mag je verwachten van dit product. Het heet niet voor niets EMS Ultra Care™!