• Alleen vandaag gratis verzending!
  • Alleen vandaag gratis verzending!

News Detail

Detox Foot Spa Mini

Gif en stress met het badwater weggooien!

Generaties geleden vonden ze het al fijn om na een vermoeiende dag een voetenbadje te nemen. Maar ze hadden geen idee waarom ze zich daarna ontspannen voelden en nieuwe energie hadden. Nu doen we het, in verbeterde vorm met een veilige elektronenstroom, en we weten nu ook waarom en dat het goed voor je immuunsysteem is en je stressnivo omlaag brengt.

Maar ik eet en drink toch geen giftige dingen?

Het principe van lichaam detoxen is het in balans brengen van de cellen en de stimulatie van ontgifting in de lymfeklieren. Je lijf is samengesteld uit organen, weefsels die weer zijn samengesteld uit cellen. In elke cel vindt stofwisseling plaats (metabolisme). In de cellen bevinden zich positief en negatief elektrisch geladen deeltjes. O.a. doordat gifstoffen in de cellen worden opgeslagen is de balans tussen de geladen deeltjes verstoord. Hierdoor functioneert de cel minder en worden weer meer gifstoffen vastgehouden en het proces herhaalt zich. De hoeveelheid gifstoffen bepaalt de negatieve uitwerking.

Hoe werkt dan ontgifting via je voeten?

Als je weet dat alle organen middels meridianen naar je voeten lopen, is het logisch dat gifstoffen ook via je voeten uit je lichaam kunnen! Giftige stoffen neem je niet bewust in natuurlijk. Maar je krijgt ze wel binnen via eten, drinken en lucht. Via de mond, neus en niet te vergeten je huid. Daarnaast kunnen goede stoffen door chemische reacties en stofwisseling binnen je lijf wel degelijk giftig worden. De Detox Foot Spa Mini maakt een elektronenstroom die via de lymfevaten een subtiele stimulans geeft aan de lymfeklieren. En daarmee aan het natuurlijke proces van ontgiften in je lichaam. Het energetisch veld brengt de positieve en negatieve ionen in de lichaamscellen in balans, waardoor de capaciteit om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen te verwijderen wordt geoptimaliseerd.

Top-down, dus detox en stress verdwijnt via de onderste kant van je lijf?

Het brengt de bio-energie (yin en yang) van je lichaam weer in balans en verbetert de werking van je organen. De Detox Foot Spa Mini verwijdert gifstoffen (toxines) en afvalstoffen uit het lichaam.

Niet alleen krijg je na de detox een immuun booster, de spa zelf is al ontspannend. Je vult de Foot Spa met water en voegt de aangegeven hoeveelheid zout bij. Je plaatst je voeten in het bad en laat de voetspa zijn werk doen, dertig minuten lang. Je ziet het water verkleuren als reactie van de mineralen op de elektronenstroom en de uitscheiding van stoffen (ontgifting) via de poriën in de voetzool.

Als je het voetenbadje daarna leegt, gooi je je stress letterlijk weg!