• Alleen vandaag gratis verzending!
  • Alleen vandaag gratis verzending!

News Detail

Blend Jet™ PRO

Smoothie? Ja! Smurrie? Nee!

 

Je leeft gezond, je beweegt veel, let op je voeding en denkt aan voldoende (nacht-)rust. Kortom, je zorgt goed voor jezelf en je lichaam en vindt het belangrijk dat je genoeg eiwitten, gezonde vetten, 70 Mg vitamine C en alle andere bouwstoffen binnenkrijgt. Alleen lukt het lang niet altijd om verse groenten en fruit in te nemen. Dan kies je al gauw voor makkelijke kant-en-klare smoothies in plaats van zelf de blender zelf te gebruiken. Maar je favoriete fruitsap, smoothie of milkshake zit er nooit 100% tussen. Toch wil je ook on-the-go, tijdens werk/gym/les of gewoon tussendoor graag een verse mix of shake.

 

Zijn kant-en-klare smoothies en vruchtensap wel gezond?

Natuurlijk krijg je ook dan vitamines en noodzakelijke voedingstoffen voor je spijsvertering. Maar omdat het houdbaar is, krijg je ook de conserveringsmiddelen, zuurteregelaars en schadelijke oxidanten binnen. En dat was nou weer niet de bedoeling. Daarnaast: voorgeproduceerde smoothies, vruchtenmixen en sapjes verliezen veel nodige vitamines.

 

Een superverse smoothies is het gezondst.

Dat klinkt logisch, en dat is het ook. Je verliest geen vitamines, krijgt geen E-nummers binnen en het is lekker. Fruit bevat naast goede vruchtensuikers ook belangrijke gezonde stoffen zoals vitaminen die onmisbaar zijn voor je lijf. Smoothies zijn rijk aan vezels, die op hun beurt weer bijdragen aan een gezonde buik en een soepele spijsvertering.

 

Wel veel werk voor 1 zo’n gezonde smoothie?

Als je elke dag goed wilt beginnen, vruchten snijdt en blendert dan is dat een karweitje. Als je daarna ook nog de pulp en overblijfselen moet afspoelen en de blender reinigen, dan wordt het vervelend om elke dag te doen. En meenemen onderweg betekent dat de kwaliteit instant vermindert, je beker knoeit, vieze vlekken en stank in je tas of autobekleding. Aangekomen op lokatie een plakkerige smurrie aan je fles en de drinklust vergaat je. Nuttig je het toch, dan weer die vieze beker mee naar huis. Niet echt fris.

 

Natuurlijk kan dat anders!

De draagbare blender, Blend Jet™ PRO. Smoothies, verse fruitshakes, sportshakes etc, het kan allemaal. Een klein en handig apparaat, makkelijk mee te nemen en oplaadbaar. Vers fruit neem je mee in de blender, op locatie mixen en drinkklaar! De mini-blender is van zeer stevig materiaal en waterproof. Draagbaar en licht dus ideaal op reis, in de sportclub of kantine.

 

Is de Blend Jet™ PRO veilig en zo makkelijk als het lijkt?

De Blend Jet™ PRO beker heeft 6 krachtige rvs messen en is 100% BPA-vrij, van veilig borosilicaat glas, geheel milieuvriendelijk. Géén plastic beker, waarbij miniscule BPA deeltjes vrijkomen en je hormoonhuishouding aantasten. In een handomdraai te reinigen, want dat doet de mixer zelf: water + druppeltje afwasmiddel, zet de BlendJet™ aan en hij is schoon! Fruitsap, eiwitshake of smoothie van de Blend Jet ™ PRO? Dat smaakt naar meer!