• Alleen vandaag gratis verzending!
  • Alleen vandaag gratis verzending!

News Detail

BASEUS DRAAGBARE AUTO STOFZUIGER™

BLIJ DAT IK KRUIMELVRIJ RIJ!

Met je nette broek of nieuwe jurkje stap je in je schoongewassen auto. En als je uitstapt is de stoelzitting ook weer schoon, want de kruimels en pluisjes zitten nu aan je kleding! Of de haren van je huisdier, die je het weekend mee uit wandelen hebt genomen. Met wat pech nog wat etensresten van de snacks waarop je de kinderen had getrakteerd. En hoe kan het dat je opeens ontstoken ogen en een loopneus hebt, vlak voor je date?

Buitenkant van de auto schoon, waarom dan ook niet de binnenkant?

Veel mensen gaan wekelijks bij de wasstraat ook nog even snel met de auto stofzuiger door het interieur. Dat mag ook wel: papiertjes, kruimels, as, etensresten en haren hechten zich aan de statische zittingen. Daarnaast trekken ventilatieroosters en airco veel stof aan, en zijn er moeilijk bereikbare hoekjes waar stofnesten ontstaan. Funest voor mensen met allergieën en hooikoorts. Uiterst oncomfortabel idee dat je in een vieze, ongezonde omgeving bent.

 

De huisstofzuiger en autostofzuiger van de wasstraat pakken lang niet alle stof.

De grote logge stofzuigers zijn onhandig. Ze zuigen wel goed, maar nemen veel plek in tijdens het zuigen en dat belemmert. De slangen zijn te dik, moeilijk buigzaam en de zuigmonden te groot voor kleine hoekjes. Daarom is de BASEUS Draagbare Auto Stofzuiger™ ideaal. Een ultralicht en compact ontwerp, draadloos en oplaadbare elektrische handstofzuiger. Je kunt hem standaard in de auto leggen, als je onderweg iets morst: altijd en overal te gebruiken, reinigen van alle soorten stof, kruimels, afval en haren.

Maar dat doet een gewone stofzuiger toch ook?

Het grote voordeel van de BASEUS Draagbare Auto Stofzuiger™ is de handzaamheid en compactheid, gecombineerd met 4 Kpa sterke zuigkracht, draadloos en past in je dashboard kastje. Wasbare filters, sterke accu en een flexibel mondstuk en handige opzetborstels voor de moeilijk bereikbare hoekjes en roosters. Eenvoudig erop te klikken en afwasbaar.

Schoon rijden is meer dan alleen schone brandstof in je auto; het is ook schoon en vrij van stof in je auto!

Zoekwoorden analyse:

Auto Stofzuiger Draagbare Draagbaar Draadloze Draadloos Handheld Auto Stofzuiger Auto-interieur Schoonmaken kruimeldief rommel opzuigen stof in roosters haren dierenharen pluisjes etensresten compact handzaam handig oplaadbaar accu transportabel klein ruimte snel reinigen poetsen autowasstraat wasstraat zuiger krachtig krachtige motor zuigvermogen interieur dashboard stoelen autostoel zitting kinderstoeltje gordels oplaadbare USB wasbare stofzuiger, sterke zuigkracht portable elektrisch schoner