• Alleen vandaag gratis verzending!
  • Alleen vandaag gratis verzending!

News Detail

AS Ultra Sport Bralette™

AS Ultra Sport Bralette™

Niet alleen ná, vooral tijdens sporten lekker in je vel!

Lekker trainen in de gym, en gehinderd worden door een foute, te strakke BH? Snijdende schouderbandjes tijdens rekken, plakkerig textiel tijdens bewegen? Strekken en je merkt dat je sportbeha verschuift en naadjes schuren? Heel oncomfortabel want het belemmert je bewegingen, leidt je af en je wordt onzeker in je training. Je wilt gewoon lekker bewegen en daarbij niet gehinderd worden door een sport bh die je nog eens irriteert. Geen halsbrekende uitkleedtoeren omdat een bh-voorsluiting ontbreekt, maar een die ondersteunt en comfortabel voelt.

 

Wat moet een Sport bh voor en met je doen?

  • Een goede sportbeha moet niet strak voelen, maar wel strak zijn. Vooral bij hardlopen, steppen en cardio moet het steun geven, en toch iets meegeven bij je work-out.

  • Juist bij grote maten is stevigheid en lichte positiecorrectie belangrijk, maar niet zo strak dat je de adem wordt benomen.

  • Een sport bralette moet licht zijn. Je voelt natuurlijk dat je een sportbeha draagt, maar het moet wel lekker zitten, zonder afgedragen te voelen.

  • Let op juiste passing en cupmaat en een goede stofkwaliteit als je gaat kopen.

  • En natuurlijk wil je je relaxed voelen met je bralette. Met een goed ontwerp, juiste maat en stretchstof werk je comfortabel aan je conditie. Geen stof die transpiratie uitwasemt, maar fris en schoon.

 

Een beha is lingerie, maar waarom zien veel sportbeha’s er zo onvrouwelijk uit?

Sinds het aantal vrouwelijke sporters explosief is gestegen, is de ontwikkeling van de sportbeha net zo snel gegaan. En verbetert door de jaren heen, waarbij alle aspecten zijn doorontwikkeld. Er is nu een sportbh die aan alle wensen van de sportende vrouw voldoet. Géén ouderwetse haltertop, veredelde bikini of verkapte lingerie.

De AS Ultra Sport Bralette™, doorontwikkelde, ideale sport beha!

 

De AS Ultra Sport Bralette heeft een goede pasvorm die je houding ondersteunt, naadloos past en vormt naar je beweging. Het design is modern en strak, zonder dat het strak zit. Lekkere stretchstof, die ook nog fris blijft omdat de losse pads gewassen kunnen worden. Daarnaast is de zachte stof ademend, dus comfortabel bij je inspanning. Géén zichtbare beugels, naden of haakjes, die schuren of striemen. Vooral voor grote(-re) maten is een ruim assortiment in trendy kleuren, van Medium tot XXXL. In de 1e plaats functioneel, dus is het design en materiaal stoer en toch zacht en vrouwelijk: de ideale sport bh!

 

En wat ook lekker is, na je inspanning hoef je niet nog eens atletisch uit je beha te wurmen: een praktische voorsluiting zorgt ervoor dat je in een handomdraai kunt gaan douchen!