• Alleen vandaag gratis verzending!
  • Alleen vandaag gratis verzending!

News Detail

360 Cellulite Killer™

Cellulitis Verdwijnt, Finishing Touch door Gentle Touch!

 

Je sport hard om spieren op te bouwen en overtollig vet te verliezen. Dat wordt door al dat harde werken omgezet in spierkracht, maar toch blijf je cellulitis zien. Putjes, onregelmatigheden, vetophopingen in je huid. Waarom gaat cellulitis zo moeilijk weg? Je werkt zo hard aan je fitheid, beweegt, eet gezond en dat is zichtbaar. Maar ook zichtbaar blijft de cellulite die herinnert aan tijden dat je minder bewust bezig was. Cellulitis op lokale plekken, op lichaamsdelen die je juist graag zou willen laten zien, maar dan wel een egale, strakke huid graag! Waarom is er in de gym niet een cellulite massage apparaat of een workout voor anti-cellulitis behandeling?

 

Hoe bereik je die laatste procenten?

Bij bewegen zorgt je bloedsomloop voor stofwisseling en zet je vet om in spieren. Maar omdat die doorbloeding in de opperhuid zo verfijnd is wordt dat deel als allerlaatste aan het werk gezet. En blijf je cellulitis zien. Nu zou je nog meer kunnen sporten, maar je hebt natuurlijk meer te doen. De spierpijn na sporten zorgt er bovendien voor dat je ook rust moet nemen. Maar wat nu als je die specifieke plekken net dat beetje extra aan kunt spreken? En de cellulitis actief te lijf gaat?

 

Een voor- en nabehandeling bij je workout geeft duidelijk zichtbaar resultaat.

Bewegingswetenschappers en huidspecialisten sloegen de handen ineen om huid actief te stimuleren. Zodat cellulitis behandeling deel uitmaakt van je oefeningen. Door tijdens warming-up de spieren voor te warmen, speciaal op huid met cellulitis, stimuleer je de huid om mee te doen tijdens het bewegen. Je rolt en masseert de cellulite eigenlijk weg tijdens de massage. Het 2e voordeel is dat bij de cooling down je de opbouwende spierpijn al te vlug af bent door te masseren. Dat motiveert meteen om snel weer verder te gaan, want voor mooi zijn hoef je niet per se pijn te lijden!

 

Gemakkelijk masseren, apparaat doet het werk en het voelt fijn.

Door de uitgekiende vormgeving zet je met 1 beweging de 4 x 360 graden roterende balletjes van 360 Cellulite Killer™ aan het werk. Hard masseren waar het moet, zacht waar het kan. De massage bollen kunnen door de constructie elke spiergroep masseren en elk weefsel en huidcel bereiken. Als jij hard traint, laat je daarna het cellulite apparaat hard voor jou werken. Met een minimale inspanning van jezelf, want je werkt er al genoeg aan. Een paar minuutjes vóór en na de workout het handige apparaatje rollend masseren. Net dat extraatje om cellulitis weg te krijgen, dat laatste beetje krijg je van de 360 Cellulite Killer™

 

Bestel de Cellulite Killer™ nu met fikse korting en doe hem standaard in je sporttas. Onmisbaar in je strijd tegen cellulitis!