• Alleen vandaag gratis verzending!
  • Alleen vandaag gratis verzending!

News Detail

180° NIRO VERSTELBARE MOERSLEUTEL™

De Moersleutel Tot Succes!

 

Goed gereedschap is al het halve werk, maar dat betekent niet dat een goedgevulde gereedschapskist het halve werk is. Bijna elke toolbox zit stampvol roestige moersleutelsets, dopsleutels, ring- en steeksleutels. En daarnaast nog waterpomptangen, baco’s en onduidelijke tangetjes. Wil je snel je klus klaren, moeren aandraaien, koppelingen vastzetten of een simpel boutje of keilbout losdraaien, heb je de juiste maat moersleutel niet. De gemiddelde toolbox is 1 grote grabbelton vol overbodig gereedschap.

Waarom zijn veel moersleutels niet universeel en geschikt voor de klus?

Veel moeren die je wilt aandraaien zit op moeilijk bereikbare plekken. Een gootsteenkast vol leidingen en afvoerbuizen, een beugel achter een radiator, een tv meubel met krappe tussenruimte aan de muur of een tandwiel waar je door de spaken of andere obstakels niet goed bij kan. Dan alle verschillende afmetingen moeren en bouten waar je een steeksleutel voor nodig hebt. En dan past de sleutel vaak net niet, omdat inches en millimeters door elkaar worden gebruikt. Net te ruime moersleutel en de scherpe kantjes van de moer vlakken af en je hebt steeds minder grip. Veel blessures omdat bij kracht zetten de sleutel losschiet en je je bezeert of verwondt. Of het handvat ligt niet goed in de hand en de moersleutel is loodzwaar. Wat een ergernis, je wilt toch gewoon lekker vakkundig werk leveren?

Als je alle maten sleutels hebt, kun je toch alles los- en vastdraaien?

Vaak koop je een komplete set, terwijl je maar 1 maat nodig hebt. Gevolg is een toolbox die uitpuilt met diverse sleutels die niet 100% passen en twijfelachtige kwaliteit. En onnodig passen welke sleutel je nodig hebt. Dan nog de vreemde hoekjes waar je niet de moersleutel kunt draaien omdat de lange steel of greep wordt belemmert. Denk maar aan een moer in een hoek, of achter een balk of schot. Maar de lange steel is wel nodig om extra kracht te kunnen zetten, want kracht maal arm vertienvoudigt je inspanning! Een universele steeksleutel zou ideaal zijn. En wat zou het handig zijn als je een moersleutel ook nog kon knikken, zonder aan kracht te verliezen.

Is een vouwbare, knikbare universele moersleutel nog nooit bedacht?

Jawel, gebogen steeksleutels zijn net als bokkepootjes bij kwasten al lang beschikbaar. Maar ze waren tot voor kort niet verstelbaar, ook niet in diameter of moermaat. Daarom is de 180° NIRO VERSTELBARE MOERSLEUTEL™ zo handig. De sleutel kan 180° geknikt worden, elke moer is bereikbaar en kan met kracht worden aangedraaid. De verstelbare kop kan tot op de millimeter versteld en geborgd worden, dus maximale grip. Een robuust hardstalen stuk gereedschap, met verfijnde afstelling van 0 t/m 32 mm. En elke nanometer daartussenin!

 

Voor elke doe-het-zelver ideaal: ruimte in je gereedschapskist. Hele series slechte steek- en ringsleutels kunnen weg, die worden allemaal vervangen door slechts 1 professional: de 180° NIRO VERSTELBARE MOERSLEUTEL™ PRO!